Mi magunk főzünk?

Igen, a főzés a ti feladatotok. Séfünk végig jelen van, és mint koordinátor vesz részt a főzésben, segít a csapatoknál, tippeket ad, trükköket mutat. Minden csapat a saját ételén dolgozik, külön a saját pultján, a saját eszközeivel.

Hány órás a program és maradhatunk-e tovább?

A program 4 órás, de természetesen van lehetőség tovább maradni, felár ellenében. Ennek pontos részletei az ajánlatunkban megtalálhatóak.

Hány fogást főzhetünk?

Ez a csapat létszámtól függ, 24 főig 4 fogást, 25 - 40 főig 5 fogást, 41 fő felett pedig 6 fogást tudtok majd elkészíteni. Felár ellenében akár plusz fogás is rendelhető.

Hétköznap is jöhetünk?

Szabad kapacitásainktól függően a Főzz Barátokkal programunk hétköznap és hétvégén is elérhető, helyszíneink foglaltságával kapcsolatban keress minket bátran.

Lesz zene?

Igen, minden programunk alatt biztosítunk zenét a hozzánk érkező csapatoknak, melyet igyekszünk a menüsor tematikájához igazítani.

Választhatunk helyszínt?

A helyszínválasztás a létszámtól és foglaltságainktól is függ, de igyekszünk szem előtt tartani a specifikus helyszínre vonatkozó kéréseket.

Több nemzet konyhájából is választhatunk fogásokat?

Egy nemzet konyháján belül tudtok fogásokat választani, különböző konyhák ételeit nem tudjátok keverni.

Hozhatunk saját italokat?

Saját italokat nem lehet behozni, de minden helyszínünkön széles italválaszték van, melyet italcsomag formájában megvásárolhattok, vagy egyéni fogyasztás alapján számolunk fel.

Mindenki kóstolhat mindent?

Természetesen igen. Minden fogásból akkora mennyiség készül, hogy mindenki mindenből tudjon enni, így áll össze a főzés végére a 3-4-5, vagy akár több fogásos vacsora.