CHEFPARADE BARÁTI FŐZÉSEK
Főzz a barátokkal
Hívd el barátaidat egy kötetlen főzésre - legyen ez szülinap, évforduló vagy köszöntés. A főzésben mindenki egyenlően részt tud venni, előzetes főzési ismeret n...
CHEFPARADE SZÁMOKBAN
2 BUDAPESTI ÉS 1 ETYEKI HELYSZÍN
1500 FANTASZTIKUS RECEPT
18 ÉVE FŐZÜNK EGYÜTT VELETEK
8 SAJÁT KIADÁSÚ SZAKÁCSKÖNYV
CHEFPARADE MENÜ VÁLOGATÁS
CHEFPARADE FŐZŐSTÚDIÓK
  • Bécsi út
  • Páva utca
  • Etyek
1 / 20
Bécsi út
Bécsi úti helyszínünk a II. és a III. kerület határán fekszik, hangulatos óbudai házak szomszédságában. Ez a főzőstúdiónk a legnagyobb: 440 négyzetméter, két szint, négy szeparált főzőtér. Itt vannak a központi irodáink is, itt mennek a fejlesztések, próbafőzések.
1 / 8
Páva utca
A Páva utcai stúdió 2006-ban nyílt a Ferencváros megújult, fiatalos negyedében. A IX. kerület sokszínű hangulata veszi körbe helyszínünket, mely otthont ad a világ legnépszerűbb konyháinak. Kellemes környezet, vidám atmoszféra, modern konyhatechnológia: mindez egy helyen.
1 / 19
Etyek
Az Etyeki főzőstúdió és grillterasz 2013-ban nyílt az Öreghegyen. Etyek a Zsámbéki-medencében, a fővárostól 28km-re, kb. félórányira helyezkedik el. Autentikus vidéki hangulat, ezer színű természet, szőlőtőkék és borospincék színes egyvelege... Minden adott, ami ihletet ad egy kellemes hangulatú főzéshez az etyeki „country” konyhánkban.
CHEFPARADE HANGULAT